Meld je aan voor sessie 'Kansen benutten op Rijksvastgoed (OER)' op NPRES-congres 2 november

14-10-2022
1789 keer bekeken 0 reacties

Op woensdag 2 november is er weer een NPRES-congres met als thema ‘Werken aan onze toekomst’. Het event vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij de Regionale Energiestrategie zoals overheden, maatschappelijke organisaties en marktpartijen.

Ook vanuit het programma Energie op rijksgrond leveren we een bijdrage aan deze dag. RWS, RVB, RVO, opdrachtgever EZK en Defensie houden een gezamenlijke sessie onder de titel ‘Kansen benutten in het Programma Energie op Rijksvastgoed (OER)’. Daarin wordt ook informatie over de organisaties ProRail en Staatsbosbeheer meegenomen. 

Willem Roeterdink (Ministerie van EZK) start met de highlights over de nieuwe uitvraag van EZK en Sten Heijnis (RWS) gaat in op de RWS-programmering in OER. In de casus ‘Vliegbasis Woensdrecht’ (Defensie) gaat het specifiek over de locatiekeuze en wat daarbij komt kijken. Uiteraard is er in de sessie ook tijd voor vragen en dialoog. De sessie wordt gehouden in zaal 7 van 11.15 - 12.15 uur.  Meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden vindt u op de website van NPRES

Afbeeldingen

Cookie-instellingen